Ingredienser
400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
1 ts salt
¼ ts pepper
½ dl vann
2 ss margarin /olje til steking
4 stk salatblad
2 stk tomat
½ stk løk
4 stk hamburgerbrød
Slik gjør du
1. Rør inn salt, pepper og vann i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
2. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store flate burgere.
3. Stek burgerne på sterk vame, 1-2 minutter på hver side.
4. Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll det med salat, hamburger, tomat og løk. Ketchup eller annen saus etter eget ønske.
torsdag 15. september 2011
dagens middags tips
Lagt inn av Kjell-Edvin Johansen kl. 19:52

4 kommentarer:
nam!!=)
ja det var man..skikkelige saftige burgere.
Imorra syns æ du ska spise fisk :))
da blir det fisk i dag da:)
Legg inn en kommentar