elsker kjøttkaker så her skal dere på oppskrift på enkel kjøttkakefarse:
400 gr kjøttdeig
1 ts salt
1 ts pepper
2 ts kjøttkake krydder eller muskat
ca 4 ss mel eller potetmel
1/2 løk
bland alt til en fast deig,hell over ca 2 dl melk
lag kakene med en spiseskje form kakene i håndflaten.
stek i pannen til dem blir gyllene ca 3 min på begge sider.
ha dem så opp i ferdig kjøttkakesaus eller brunsaus.til dem er ferdig kokt ca 20 minutter.
serveres med kålstuing og poteter.
kålstuing:
200 gr kål
litt salt og pepper
og en tykk hvitsaus
kok kålen til den blir myk
smelt 100 gr margarin,bland i 2 dl mel og 5 dl melk
kok opp til sausen begynner og bli tykk,ha så kålen i sausen og ha i litt muskat.
server så middagen til deg og kjæresten.....deilig
400 gr kjøttdeig
1 ts salt
1 ts pepper
2 ts kjøttkake krydder eller muskat
ca 4 ss mel eller potetmel
1/2 løk
bland alt til en fast deig,hell over ca 2 dl melk
lag kakene med en spiseskje form kakene i håndflaten.
stek i pannen til dem blir gyllene ca 3 min på begge sider.
ha dem så opp i ferdig kjøttkakesaus eller brunsaus.til dem er ferdig kokt ca 20 minutter.
serveres med kålstuing og poteter.
kålstuing:
200 gr kål
litt salt og pepper
og en tykk hvitsaus
kok kålen til den blir myk
smelt 100 gr margarin,bland i 2 dl mel og 5 dl melk
kok opp til sausen begynner og bli tykk,ha så kålen i sausen og ha i litt muskat.
server så middagen til deg og kjæresten.....deilig

1 kommentarer:
Nam! Det skal jeg prøve meg på=D
Legg inn en kommentar